Vergelijking

vrachtautoverzekering

Alles voor de vergelijking van je oldtimer autoverzekering en meer.
Heeft u vragen of wenst u meer informatie over de vergelijking van je oldtimer autoverzekering bel dan 072-5642669 of mail naar info@honigenhonig.nl.
www.vergelijking-autoverzekering.nl. De site voor het vergelijken van uw autoverzekering.
www.vergelijking-autoverzekering.nl. De site voor het vergelijken van uw autoverzekering.
vergelijking-autoverzekering.nl, voor uw autoverzekering

Voordelen Vrachtautoverzekering

Direct online dekking

U kunt uw Vrachtautoverzekering online afsluiten en u bent dan direct verzekerd.

14 dagen bedenktijd

U kunt tot 14 dagen na afgifte van de polis uw Vrachtautoverzekering per ingangsdatum gratis annuleren.

Maximaal 80% no-claim korting

Door schadevrij rijden bouwt u schadevrije jaren op. Hierdoor krijgt u een korting op uw Vrachtautoverzekering tot maximaal 80%.

Diverse aanbieders Vrachtautoverzekering vergelijken

Op www.vergelijking-autoverzekering.nl vergelijkt u diverse aanbieders voor uw Vrachtautoverzekering. Van de goedkoopste Vrachtautoverzekering tot de beste Vrachtautoverzekering.

Dekkingen Vrachtautoverzekering


WA Vrachtautoverzekering

Bij een WA Vrachtautoverzekering wordt uitsluitend de schade die u met uw bestelauto aan derden veroorzaakt vergoed. Schades opgelopen aan uw eigen voertuig zijn niet verzekerd. Als u een uitgebreidere dekking wilt kijk dan ook bij WA beperkt+casco of WA+casco.

Wanneer een WA Vrachtautoverzekering?

De WA Vrachtautoverzekering is een verplichte verzekering en wordt daarom in het algemeen geadviseerd voor bestelauto's ouder dan acht jaar.

WA + beperkt Casco Vrachtautoverzekering

Naast de dekking van de WA verzekering wordt ook, in een beperkt aantal gevallen, schade aan de eigen bestelauto gedekt. In de polis worden gebeurtenissen omschreven die schade kunnen veroorzaken, zoals brand, blikseminslag, hagelschade, diefstal, storm, een botsing met loslopende dieren en ruitbreuk. Heeft uw bestelauto schade opgelopen door een gebeurtenis die in de polis is omschreven, dan krijgt u de schadekosten vergoed.

Wanneer een WA+beperkt casco verzekering?

De Beperkt Casco Vrachtautoverzekering wordt geadviseerd voor bestelauto's van drie / vier jaar oud tot acht jaar oud. Voor auto's jonger dan drie / vier jaar wordt de WA Casco bestelautoverzerkering aangeraden.

WA + Casco Vrachtautoverzekering

Bij een WA Casco Vrachtautoverzekering wordt de volgende schade aan uw bestelauto vergoed: Schade aan derden veroorzaakt door de eigenaar / bestuurder van de auto, brand, diefstal, storm en ruitbreuk. Botsingen, omslaan, slippen en van de weg raken worden eveneens gedekt met een WA+casco Vrachtautoverzekering. De WA Casco Vrachtautoverzekering heeft de meest uitgebreide dekking.

Wanneer een WA Casco Vrachtautoverzekering?

De cascoverzekering wordt geadviseerd voor bestelauto's jonger dan 4 jaar en verzekert u tegen vrijwel alle risico's. Voor auto's van 4 tot 8 jaar oud, wordt de WA beperkt casco Vrachtautoverzekering geadviseerd. Voor auto's ouder dan 8 jaar, de WA Vrachtautoverzekering.

Aanvullende verzekeringen bij een Vrachtautoverzekering


Aansprakelijkheid vervoer gevaarlijke stoffen


Wanneer u gevaarlijke stoffen vervoert, bent u bijna altijd aansprakelijk voor schade die aan anderen wordt toegebracht door die gevaarlijke stoffen, ook al kunt u er niets aan doen.

Deze verzekering biedt dekking, tot maximaal het verzekerd bedrag, voor deze zogenaamde risicoaansprakelijkheid. Er wordt onderscheidt gemaakt tussen het af en toe en het veelvuldig vervoeren van gevaarlijke stoffen. De wetgever heeft bepaald dat de risico-aansprakelijkheid voor het vervoer van gevaarlijke stoffen wordt beperkt tot Ä 10.000.000,-.

Inboedel Motorrijtuigen

Ook schade aan goederen als gevolg van een botsing, aanrijding, slippen of van de weg of te water geraken van de vrachtauto waar de goederen zich in bevinden is verzekerd.

Ongevallen Inzittenden Verzekering

De Ongevallen Inzittenden verzekering (OVI) dekt de persoonlijke schade veroorzaakt door een ongeval van uw inzittenden en uzelf.

Rechtsbijstand

De rechtsbijstandverzekering Voor Motorrijtuigen is bestemd voor eigenaren/gebruikers van motorrijtuigen.


Verhaalsrechtsbijstand

Als u geen Verhaalsrechtsbijstand heeft wanneer u schade oploopt aan uw auto door de schuld van een ander, zal de schade op de schuldige tegenpartij verhaald moeten worden. In het geval u geen rechtsbijstand heeft, zal u dit zelf moeten doen. Wanneer u een Verhaalsrechtsbijstand dekking heeft afgesloten, zal uw verzekeraar de schade voor u gaan verhalen. Een Verhaalsrecht bijstandsverzekering kost een paar tientjes per jaar, maar kan u veel tijd, moeite en stress besparen.

Ongevallen Inzittenden verzekering (OVI)

Veel ongelukken blijven niet beperkt tot materiŽle schade. Ook de bestuurder en passagiers kunnen letstel oplopen. Dit kan grote financiŽle gevolgen met zich meebrengen, want de kosten van extra hulp, omscholing of speciale voorzieningen in huis kunnen behoorlijk oplopen. De Ongevallen Inzittenden verzekering (OVI) dekt de persoonlijke schade veroorzaakt door een ongeval van uw inzittenden en uzelf.

Schadeverzekering voor Inzittenden

Na een ongeval keert een verzekering een vast bedrag uit aan de inzittenden in geval van overlijden of blijvende invaliditeit. Dit bedrag is dus niet gerelateerd aan de werkelijk geleden schade. Het bedrag van de uitkering van de Schadeverzekering voor Inzittenden is dit wel.

Verzekering voor mobiele apparatuur

De aanvullende verzekering voor mobiele apparatuur biedt dekking tegen verlies, diefstal en beschadiging van mobiele apparatuur die in de bestelauto aanwezig zijn.

Verzekering voor eigen vervoer

Deze verzekering biedt dekking voor de vervoerde zaken die in de bestelauto aanwezig zijn zoals gereedschappen en/of handelsgoederen, tegen verlies of beschadiging ontstaan door diefstal en vandalisme of poging daartoe.

Wegam

Wegam staat voor Werkgeversaansprakelijkheid Motorrijtuigen. Deze verzekering dekt de risicoaansprakelijkheid van de werkgever, voor niet door een verzekering gedekte schade die zijn werknemers kunnen lijden tijdens uitoefening van hun werkzaamheden als bestuurder van een motorrijtuig. Klik hier voor meer informatie.

Werkmaterieel

Indien de soort opbouw/oplegger van uw vrachtauto een koel/vries installatie betreft,zal de koelvries-motor op een aparte werkmaterieelverzekering moeten worden afgesloten.

Meer informatie over de Vrachtautoverzekering?
Heeft u vragen of wenst u meer informatie over de Vrachtautoverzekeringp? Bel 072 -564 26 69 of mail uw vraag naar info@honigenhonig.nl