Vergelijking personenautoverzekering

Alles voor de vergelijking van je oldtimer autoverzekering en meer.
Heeft u vragen of wenst u meer informatie over de vergelijking van je oldtimer autoverzekering bel dan 072-5642669 of mail naar info@honigenhonig.nl.
www.vergelijking-autoverzekering.nl. De site voor het vergelijken van uw autoverzekering.
www.vergelijking-autoverzekering.nl. De site voor het vergelijken van uw autoverzekering.
vergelijking-autoverzekering.nl, voor uw autoverzekering

Vergelijking van uw personenautoverzekering


Vergelijk de personenautoverzekering  van vele verzekeraars en bespaar tot honderden euro's per jaar. Kies de gewenste dekking voor uw personenautoverzekering  vul uw kenteken in en bereken hieronder uw premie:

Dekking personenautoverzekering


WA - dekking van de wettelijke aansprakelijkheid

Wanneer uw volgens de wet aansprakelijk is bij een ongeval, dekt WA de schade van de tegenpartij. Denk hierbij aan:
- Schade aan personen en zaken veroorzaakt met of door het motorrijtuig of de lading
- Beschadiging van kleding en handbagage van passagiers
- Schade door passagiers die zich in de auto bevinden of in- of uitstappen

Pluspunten van de WA-verzekering
De WA-dekking geeft recht op hulpverlening buiten de woonplaats na schade en bij pech voor auto's jonger dan 36 maanden. NB: na toestemming van de Alarmcentrale
Ook als de verzekerde schade toebrengt aan een ander eigen motorrijtuig is dit gedekt, of dit nu op eigen terrein plaats vindt of op de openbare weg

Voorbeeld WA verzekering
Vader Piet komt 's avonds thuis en parkeert de auto in de garage. Hij remt te laat en rijdt pardoes achterop de tweede gezinsauto. De WA-verzekering van Honig en Honig kent echter de Sistercar-clausule: de schade wordt tůch vergoed. Ondanks dat er geen sprake is van schuld door derden.

Beperkt Casco - dekking in specifieke gevallen

Deze verzekering biedt dekking tegen schade aan of verlies van de auto door onder meer:
- Brand, ontploffing, zelfontbranding, kortsluiting, blikseminslag
- Inbraak, (poging tot) diefstal, joyriding, verduistering, oplichting, vermissing
- Breuk van ruiten en schade door scherven van de ruit
- Storm (vanaf windkracht 7) en daardoor vallende voorwerpen, hagel, andere natuurrampen zoals overstroming, vloedgolf, lawine, aardbeving, vulkanische uitbarsting,
  vallend gesteente van een berg of natuurlijke helling, instorting en aardverschuiving
- Luchtverkeer
- Relletjes (kwaadwillige beschadiging niet inbegrepen)
- Van buiten komend onheil tijdens transport, met uitzondering van schade door takelen of slepen en schrammen of krassen
- Schade aan de auto door botsing met vogels en loslopende dieren
- Bevriezing als gevolg van een van bovenvermelde gebeurtenissen

Pluspunten van de Beperkt Casco-verzekering
- Reparatiemogelijkheid bij economisch total loss
- Casco Beperkt evenementen leiden niet tot verlies van Bonus/Malus korting
- Hulpdienstdekking inclusief pechdekking zonder meerpremie meeverzekerd

Voorbeeld Casco Beperkt verzekering
Annemiek is erg gehecht aan haar oude vertrouwde Volkswagen Golf. Na een aanrijding blijkt de auto economisch total loss: de reparatie is duurder dan de restwaarde. Toch wil Annemiek haar auto liever laten repareren in plaats van een vergoeding te ontvangen. Bij Honig en Honig wordt de auto gewoon gerepareerd, zelfs al zijn de herstelkosten hoger dan de waardevermindering van de auto.

Volledig Casco - nůg meer dekking

- De dekking geldt voor schade aan de auto door alle bij Casco Beperkt genoemde gebeurtenissen, aangevuld met:
- Kwaadwillige beschadiging
- Laden op en lossen van een binnenvaartschip, uitgezonderd schade door takelen of slepen en schrammen of krassen
- Botsen, stoten, omslaan, slippen, te water of van de weg raken
- Ieder ander onverwacht van buiten komend onheil
- Dekking geldt ook wanneer de gebeurtenis een gevolg is van een eigen gebrek van de personenauto
- (onder voorwaarden) schade aan aandrijving, elektrische installatie, motor en transmissie door eigen gebrek
- Hulpverlening buiten de woonplaats na schade en bij pech voor auto's ouder dan 36 maanden. NB: na toestemming van de Alarmcentrale

Pluspunten van de Casco-verzekering
- 'Buiten uw schuld' regeling mogelijk
- Reparatiemogelijkheid bij economisch total loss
- Hulpdienstdekking inclusief pechdekking zonder meerpremie meeverzekerd

Voorbeeld Casco pechdekking
De heer Duindam krijgt pech, onderweg naar zijn familie.Met de Casco Compleet pechdekking wordt het transport naar het schadeherstelbedrijf vergoed. Dit heeft geen gevolgen voor de opgebouwde no claim-korting.

Aanvullende verzekeringen bij een personenautoverzekering


Ook de passagiers zijn goed beschermd

Een verantwoordelijke autobezitter zorgt dat ook de andere inzittenden verzekerd zijn voor het geval er een ongeluk gebeurt. Honig en Honig biedt hiervoor een aantal uitstekende, zeer volledige verzekeringsproducten. We onderscheiden de ongevallen- en schadeverzekeringen voor inzittenden.

Schadeverzekering Inzittenden (SVI)

Dekt bij letsel de schade (persoonschade en bagage) die de bestuurder en eventuele inzittenden hebben. Daarbij is het niet belangrijk wie het ongeval veroorzaakt heeft. De schadeverzekering - het woord zegt het al - vergoedt de werkelijk geleden schade van de bestuurder en de passagiers, ook als er geen aansprakelijkheid is. Dit geldt dan voor zowel lichamelijk letsel als materiŽle schade. De SVI kent een maximale dekking van   1.000.000. Er zijn onder andere vergoedingen voor:
- Schade aan materiŽle zaken (bagage)
- Smartengeld
- Tijdelijke arbeidsongeschiktheid
- Medische kosten, voor zover niet elders verzekerd
- Overlijden
- Blijvende invaliditeit

Schadeverzekering Inzittenden Plus (SVI-plus)

De SVI Plus biedt naast de dekking op SVI ook aanvullende dekking wanneer de verzekerde of ťťn van diens gezinsleden iets overkomt in het verkeer buiten de eigen auto. Deze verzekering dekt de schade in de volgende situaties. De verzekerde:
- Wordt als voetganger, of als bestuurder of passagier op een fiets aangereden door een motorvoertuig
- Zit in een metro, tram of trein die een ongeluk krijgt
- Krijgt een ongeluk als bestuurder of inzittende in een motorrijtuig dat niet op de eigen naam geregistreerd staat

Een voorbeeld uit de praktijk
U zit in een tram die een aanrijding krijgt. U valt met uw bagage op de grond en uw kleding is beschadigd. Daarnaast houdt u als gevolg van de aanrijding ook lichamelijke klachten over. De SVI Plus vergoedt de kosten voor de behandeling van uw klachten en de schade aan uw bagage en uw kleding.

Rechtsbijstandverzekering

Juridische bijstand bij het verhalen van de schade aan uw auto bij de verzekering van de tegenpartij. Dit kan alleen als de schade buiten uw schuld is veroorzaakt.

Ongevallen Inzittenden

Keert een vast bedrag uit voor iedere inzittende van uw auto die door een ongeval blijvend invalide wordt of overlijdt. Dit bedrag is niet gerelateerd aan de opgelopen schade. Deze verzekering keert een vooraf afgesproken vast bedrag uit als de bestuurder of andere inzittenden bij een ongeval blijvend invalide worden en/of komen te overlijden. Er zijn verschillende keuzes van verzekerde bedragen mogelijk.

Contact en service


Vragen? Bel 072-5642669 of mail naar info@honigenhonig.nl


Waarborgen voor kwaliteit

Honig en Honig is aangesloten bij de volgende organisaties ter waarborging van kwaliteit, objectiviteit en onafhankelijkheid:
Verzekeren zoals u dat wilt
Gemak en zekerheid, dat zijn de kernwoorden binnen onze dienstverlening. Als klant kies u bij ons zelf de manier waarop u uw financiŽle zaken wilt regelen. Omdat dit per klant, of zelfs per product anders kan zijn, bieden wij onze klanten drie mogelijkheden:
- Persoonlijk advies van een adviseur
- Telefonische helpdesk
- Zelf verzekeren via onze internet verzekeringswinkels

Welke manier u ook kiest, u bent er altijd zeker van dat u profiteert van onze uitgebreide service en producten van gerenommeerde aanbieders tegen de scherpste premies.

Advies van Honig en Honig

Alle verzekeringen bieden wij aan in samenwerking met verschillende verzekeraars. Uiteraard maken wij of u voor elke aanvraag voor uw personenautoverzekering  een vergelijking tussen alle verzekeraars. Op basis van deze vergelijkingen en onze ervaringen adviseren wij onze klanten. Wenst u hulp en ondersteuning bij het maken van een selectie, neem dan contact met ons op 072-5642669 of info@honigenhonig.nl.
Wilt u de beste personenautoverzekering  tegen een gunstige prijs? Of wilt u de goedkoopste personenautoverzekering  met uitstekende voorwaarden?
U kunt elk soort personenautoverzekering  bij ons afsluiten en vergelijken. Kunt u online niet slagen, bel 072-5642669 of mail info@honigenhonig.nl.

Gemak bij u in de buurt


Wij zijn een lokaal financieel advieskantoor. Woont u in onze regio? Dan profiteert u niet alleen van het gemak dat jezelf de wijze van verzekeren kunt kiezen, wij zitten ook nog eens dichtbij u in de buurt. Heeft u een schade, of wilt u ons persoonlijk spreken? Kom dan gerust bij ons langs. U bent van harte welkom op ons kantoor, maar bel even voor een afspraak.

Persoonlijke aanpak

Ondanks dat elke klant ook in onze administratie een nummer heeft, zijn ze dat voor ons zeker niet! Integendeel. FinanciŽle zaken zijn persoonlijk en daarom hanteren wij ook een persoonlijke aanpak. Wij willen graag al onze relaties kennen en weten wat er bij hen speelt. Op die manier kunnen wij tijdig en op-maat advies geven, wanneer er zich bijvoorbeeld wijzigingen voordoen in wetgeving of fiscale regels.

Contact met Honig en Honig

Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u advies over uw verzekering, hypotheek lijfrente of pensioen? Neem dan gerust contact met ons op.

www.vergelijk-personenautoverzekering .nl
(onderdeel van Honig en Honig)
Postbus 336
1800 AH  Alkmaar
E-mail: info@honigenhonig.nl
Internet: www.honigenhonig.nl
Telefoon: 0725642669
Fax: 0725642931
E-mail: info@vergelijking-personenautoverzekering .nl
Internet: www.vergelijking-personenautoverzekering .nl

Schade en personenautoverzekeringWat te doen bij schade

Schade aan uw voertuig is altijd vervelend. Hoe groot of klein de schade ook is, u moet toch weer een aantal zaken regelen.Zo moet u het Europees schadeformulier invullen, contact opnemen met onze assurantie-adviseur en - niet onbelangrijk - de schade weer laten herstellen.Vooral over het waar laten repareren van de schade kan verwarring ontstaan bij de uiteindelijke vergoeding van de gemaakt kosten. Herstel van de schade (ruit- en blikschade) via een aangesloten herstelbedrijf heeft voordelen. Op deze website vindt u informatie over deze aangesloten herstelbedrijven.

Voordelen van herstel bij aangesloten schadeherstelbedrijf

Bij herstel door een aangesloten herstelbedrijf krijgt u een aantal mooie voordelen die u misloopt als u bij een niet aangesloten hersteller laat repareren:
- Uw eigen risico wordt in de meeste gevallen verlaagd met tientallen euro's
- Vervangend vervoer wordt 100% vergoed
- Uw schade wordt snel ťn vakkundig hersteld
- U heeft garantie op de herstelde schade

De kosten worden door uw verzekeringsmaatschappij rechtstreeks aan het schadeherstelbedrijf betaald, zodat u daar geen omkijken naar heeft.
Overtuigd? Op deze website kunt u direct checken bij welke schadeherstelbedrijven u terecht kunt.

Heeft u blikschade

Als u nu kiest voor een geselecteerde schadehersteller bij u in de buurt, geniet u tal van voordelen.

Heeft u ruitschade?

Een sterretje of een nieuwe ruit, uw verzekeraar werkt samen met topbedrijven die u een topservice bieden.

Neem contact met ons op


Onze verzekeringsadviseur is uw eerste aanspreekpunt als u vragen hebt over schade en schadeherstel. Bel 072-5642669 of mail info@honigenhonig.nl.