Alles voor de vergelijking van je oldtimer autoverzekering en meer.
Heeft u vragen of wenst u meer informatie over de vergelijking van je oldtimer autoverzekering bel dan 072-5642669 of mail naar info@honigenhonig.nl.
www.vergelijking-autoverzekering.nl. De site voor het vergelijken van uw autoverzekering.
www.vergelijking-autoverzekering.nl. De site voor het vergelijken van uw autoverzekering.
vergelijking-autoverzekering.nl, voor uw autoverzekering

Welkom op de www.bedrijfs-auto-verzekering.nl


Op onze website kunt u alle soorten autoverzekeringen vergelijken op voorwaarde en premie. U kunt online direct een verzekering afsluiten zoals een autoverzekering, bestelautoverzekering, vrachtautoverzekering, etc. U kunt diverse verzekeraars vergelijken qua premie en dekking, op basis van de door u ingevoerde gegevens.

Verzekeren zoals u dat wilt
Gemak en zekerheid, dat zijn de kernwoorden van onze dienstverlening. Als klant kiest u bij ons zelf de manier waarop u uw financiŽle zaken wilt regelen. Omdat dit per klant, of zelfs per product anders kan zijn, bieden wij onze klanten drie mogelijkheden:

1. Persoonlijk advies
2. Telefonische helpdesk
3. Online verzekeren via onze website

Welke manier u ook kiest, u bent er altijd zeker van dat u profiteert van onze uitgebreide service en producten van gerenommeerde aanbieders tegen de scherpste premies.

Wij kennen geen verborgen kosten. Alle premies zijn inclusief assurantiebelasting en overige kosten. U ontvang uw polis per email retour dit scheelt weer verzendkosten. Vergelijking-autoverzekering.nl ontvangt een maandelijkse vergoeding per afgesloten verzekering. Hierdoor kunnen wij u advies geven en uw schade afhandelen.

Waarborgen voor kwaliteit


Honig en Honig is aangesloten bij de volgende organisaties ter waarborging van kwaliteit, objectiviteit en onafhankelijkheid:
Honig en Honig is een objectief en onafhankelijk adviesburo en bemiddelaar in verzekeringen, pensioen en hypotheken. Wij streven naar transparante dienstverlening door onderzoek naar polisvoorwaarden, het volgen van premie-ontwikkelingen.

Vergelijking-autoverzekering.nl is onderdeel van Honig en Honig. Kijk op www.honigenhonig.nl voor meer informatie. Vergelijking-autoverzekering.nl is er voor de consument, die zelf zijn verzekeringen online wil vergelijken en afsluiten. Maak ook een vergelijking voor uw autoverzekering en bespaar op de premie.

Honig en Honig is ingeschreven bij de AFM onder nummer : 12018846. Wij bescikken over de volgende vergunningen:

Vergunningen adviseren


Adviseren (2:96)Deelnemingsrechten in beleggingsinstellingen

Vergunningen bemiddelen

Bemiddelen (2:80)Betaalrekeningen
Bemiddelen (2:80)Consumptief krediet
Bemiddelen (2:80)Elektronisch geld
Bemiddelen (2:80)Hypothecair krediet
Bemiddelen (2:80)Levensverzekeringen
Bemiddelen (2:80)Pensioenverzekeringen
Bemiddelen (2:80)Premiepensioenvorderingen
Bemiddelen (2:80)Schadeverzekeringen
Bemiddelen (2:80)Spaarrekeningen

Heeft u een klacht laat het ons weten.
Bent u niet tevreden over onze dienstverlening, dan kunt u bij ons een klacht indienen. Hierdoor kunnen wij onze dienstverlening nog beter op de wensen van onze klanten afstemmen.

Gemak bij u in de buurt
Wij zijn een lokaal financieel advieskantoor. Woont u in onze regio? Dan profiteert u niet alleen van het gemak dat uzelf de wijze van verzekeren kunt kiezen, wij zitten ook nog eens dichtbij bij u in de buurt. Heeft u een schade, of wilt u ons persoonlijk spreken? Kom dan gerust bij ons langs. U bent van harte welkom op ons kantoor. Bel svp vooraf voor een afspraak.

Persoonlijke aanpak
FinanciŽle zaken zijn persoonlijk en daarom hanteren wij ook een persoonlijke aanpak. Wij willen graag al onze relaties kennen en weten wat er bij hen speelt. Op die manier kunnen wij tijdig en op maat advies geven, wanneer er zich bijvoorbeeld wijzigingen voordoen in wetgeving of fiscale regels.
Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u advies over uw verzekeringen, hypotheek of pensioen? Neem dan gerust contact met ons op.

www.bedrijfs-auto-verzekering.nl
(onderdeel van Honig en Honig)
Postbus 336
1800 AH  Alkmaar

Telefoon: 0725642669
Fax: 0725642931

E-mail:
info@honigenhonig.nl
Internet:
www.honigenhonig.nl