Vergelijking oldtimerverzekering

Alles voor de vergelijking van je oldtimer autoverzekering en meer.
Heeft u vragen of wenst u meer informatie over de vergelijking van je oldtimer autoverzekering bel dan 072-5642669 of mail naar info@honigenhonig.nl.
www.vergelijking-autoverzekering.nl. De site voor het vergelijken van uw autoverzekering.
www.vergelijking-autoverzekering.nl. De site voor het vergelijken van uw autoverzekering.
vergelijking-autoverzekering.nl, voor uw autoverzekering

Voordelen OldtimerverzekeringGeen terugval bij schade

Wanneer u schade rijdt aan uw klassieker, heeft dit geen effect op uw premie.

Verschillende dekkingen

Op www.vergelijking-autoverzekering.nl kunt u kiezen uit een zomerdekking en een jaardekking. Zo heeft u een premie die is gebaseerd op de periode dat u daadwerkelijk met uw klassieker of oldtimer rijdt.

14 dagen bedenktijd

Niet goed, geld terug. U kunt tot 14 dagen na afgifte van de polis uw oldtimerverzekering per ingangsdatum gratis annuleren.

Extra online korting

Profiteer van onze extra internetkorting op uw oldtimerverzekering. Hierdoor betaalt u bij ons minder dan elders voor uw oldtimerverzekering.

Direct online dekking

Doordat u uw oldtimerverzekering online kunt afsluiten, bent u direct verzekerd. Dit houdt in dat u gelijk na het afsluiten van de oldtimerverzekering de weg op kunt met uw voertuig.

Minder kilometers loont

Hoe minder kilometers u rijdt met uw Klassieker, des te voordeliger uw premie is. Als u minder dan 5000 km per jaar rijdt, krijgt u van ons korting die kan oplopen tot wel 45%.

Dekking Oldtimerverzekering

WA Oldtimerverzekering

De WA Oldtimerverzekering is een verplichte verzekering in Nederland. Wanneer u een schuldschade veroorzaakt met uw oldtimer aan een andere partij en daarvoor aansprakelijk bent, keert de oldtimerverzekering uit.

Schade aan derden veroorzaakt door de eigenaar / bestuurder van de auto wordt gedekt door de WA Oldtimerverzekering. WA staat voor Wettelijke Aansprakelijkheid en de Oldtimerverzekering dekt dan ook de aansprakelijkheid van de eigenaar/bestuurder van de auto voor veroorzaakte schade aan derden. Schade aan de eigen auto wordt niet door deze WA Oldtimerverzekering gedekt. Alleen als de schade door de tegenpartij wordt veroorzaakt, heeft u bij een WA Oldtimer Autoverzekering het recht om de schade aan uw oldtimer te verhalen op de tegenpartij.

Wanneer een WA Oldtimerverzekering?

De Oldtimerverzekering voor oldtimers is geschikt voor personenauto's of bestelauto's die minimaal 20 jaar oud zijn. Het bezit van een andere personenauto voor dagelijks gebruik is wel een vereiste, aangezien deze Oldtimerverzekering alleen dekking biedt bij hobbymatig of recreatief gebruik van de oldtimer.

WA + beperkt Casco Oldtimerverzekering


De beperkt casco Oldtimerverzekering is een bezitsverzekering en geeft dus, naast de aansprakelijkheidsdekking, dekking aan het eigen bezit.

De beperkt casco Oldtimerverzekering dekt de schade aan de eigen auto in bepaalde situaties zoals die in de polis zijn omschreven. U kunt hierbij denken aan schade ontstaan door brand, blikseminslag, hagel, storm, een botsing met loslopende dieren en ruitbreuk. Daarnaast is ook het risico van diefstal gedekt bij de beperkt casco dekking. Heeft uw auto dus een schade opgelopen door een gebeurtenis die in de polis is omschreven, dan krijgt u de schadekosten vergoed.

Wanneer een Oldtimer Autoverzekering of Oldtimerverzekering?

De oldtimerverzekering of Oldtimerverzekering is geschikt voor personenauto's of bestelauto's welke minimaal 20 jaar oud zijn. Het bezit van een andere personenauto voor dagelijks gebruik is wel een vereiste, aangezien deze oldtimerverzekering of Oldtimerverzekering alleen dekking biedt bij hobbymatig of recreatief gebruik van de oldtimer.

WA + Casco Oldtimerverzekering


De WA + Casco dekking is de meest uitgebreide dekking voor uw klassieker of oldtimer. Deze WA + Casco Oldtimerverzekering wordt daarom ook wel All-Risk genoemd.

Een WA+casco Oldtimerverzekering verzekert uw klassieker of oldtimer tegen bijna alle risicofactoren, en daarom wordt deze verzekering ook wel een All-Risk Oldtimerverzekering genoemd. Naast de dekking van de WA Oldtimerverzekering en de beperkt casco Oldtimerverzekering bent u tevens verzekerd voor schade aan de eigen auto veroorzaakt door botsing, omslaan, slippen en van de weg raken.

Wanneer een WA + Casco Oldtimerverzekering?

De Oldtimerverzekering is geschikt voor personenauto's of bestelauto's die minimaal 20 jaar oud zijn. Het bezit van een andere personenauto voor dagelijks gebruik is wel een vereiste, aangezien deze Oldtimerverzekering alleen dekking biedt bij hobbymatig of recreatief gebruik van de oldtimer.

Ook voor een exclusieve klassieker of een excentrieke oldtimer bieden wij uitgebreide mogelijkheden. Klik hier voor de Premium oldtimerverzekering.