Vergelijking MKB autoverzekering

Alles voor de vergelijking van je oldtimer autoverzekering en meer.
Heeft u vragen of wenst u meer informatie over de vergelijking van je oldtimer autoverzekering bel dan 072-5642669 of mail naar info@honigenhonig.nl.
www.vergelijking-autoverzekering.nl. De site voor het vergelijken van uw autoverzekering.
www.vergelijking-autoverzekering.nl. De site voor het vergelijken van uw autoverzekering.
vergelijking-autoverzekering.nl, voor uw autoverzekering

Voordelen MKB autoverzekering

Direct online dekking

U kunt uw MKB autoverzekering online afsluiten en u bent dan direct verzekerd.

14 dagen bedenktijd

U kunt tot 14 dagen na afgifte van de polis uw MKB autoverzekering per ingangsdatum gratis annuleren.

Maximaal 80% no-claim korting

Door schadevrij rijden bouwt u schadevrije jaren op. Hierdoor krijgt u een korting op uw MKB autoverzekering tot maximaal 80%.

Diverse aanbieders MKB autoverzekering vergelijken

Op www.vergelijking-autoverzekering.nl vergelijkt u diverse aanbieders voor uw MKB autoverzekering. Van de goedkoopste MKB autoverzekering tot de beste MKB autoverzekering.

Dekkingen MKB autoverzekering


WA MKB autoverzekering

Bij een WA MKB autoverzekering wordt uitsluitend de schade die u met uw bestelauto aan derden veroorzaakt vergoed. Schades opgelopen aan uw eigen voertuig zijn niet verzekerd. Als u een uitgebreidere dekking wilt kijk dan ook bij WA beperkt+casco of WA+casco.

Wanneer een WA MKB autoverzekering?

De WA MKB autoverzekering is een verplichte verzekering en wordt daarom in het algemeen geadviseerd voor bestelauto's ouder dan acht jaar.

WA + beperkt Casco MKB autoverzekering

Naast de dekking van de WA verzekering wordt ook, in een beperkt aantal gevallen, schade aan de eigen bestelauto gedekt. In de polis worden gebeurtenissen omschreven die schade kunnen veroorzaken, zoals brand, blikseminslag, hagelschade, diefstal, storm, een botsing met loslopende dieren en ruitbreuk. Heeft uw bestelauto schade opgelopen door een gebeurtenis die in de polis is omschreven, dan krijgt u de schadekosten vergoed.

Wanneer een WA+beperkt casco verzekering?

De Beperkt Casco MKB autoverzekering wordt geadviseerd voor bestelauto's van drie / vier jaar oud tot acht jaar oud. Voor auto's jonger dan drie / vier jaar wordt de WA Casco bestelautoverzerkering aangeraden.

WA + Casco MKB autoverzekering

Bij een WA Casco MKB autoverzekering wordt de volgende schade aan uw bestelauto vergoed: Schade aan derden veroorzaakt door de eigenaar / bestuurder van de auto, brand, diefstal, storm en ruitbreuk. Botsingen, omslaan, slippen en van de weg raken worden eveneens gedekt met een WA+casco MKB autoverzekering. De WA Casco MKB autoverzekering heeft de meest uitgebreide dekking.

Wanneer een WA Casco MKB autoverzekering?

De cascoverzekering wordt geadviseerd voor bestelauto's jonger dan 4 jaar en verzekert u tegen vrijwel alle risico's. Voor auto's van 4 tot 8 jaar oud, wordt de WA beperkt casco MKB autoverzekering geadviseerd. Voor auto's ouder dan 8 jaar, de WA MKB autoverzekering.

Aanvullende verzekeringen bij een MKB autoverzekering


Verhaalsrechtsbijstand

Als u geen Verhaalsrechtsbijstand heeft wanneer u schade oploopt aan uw auto door de schuld van een ander, zal de schade op de schuldige tegenpartij verhaald moeten worden. In het geval u geen rechtsbijstand heeft, zal u dit zelf moeten doen. Wanneer u een Verhaalsrechtsbijstand dekking heeft afgesloten, zal uw verzekeraar de schade voor u gaan verhalen. Een Verhaalsrecht bijstandsverzekering kost een paar tientjes per jaar, maar kan u veel tijd, moeite en stress besparen.

Ongevallen Inzittenden verzekering (OVI)

Veel ongelukken blijven niet beperkt tot materiŽle schade. Ook de bestuurder en passagiers kunnen letstel oplopen. Dit kan grote financiŽle gevolgen met zich meebrengen, want de kosten van extra hulp, omscholing of speciale voorzieningen in huis kunnen behoorlijk oplopen. De Ongevallen Inzittenden verzekering (OVI) dekt de persoonlijke schade veroorzaakt door een ongeval van uw inzittenden en uzelf.

Schadeverzekering Voor Inzittenden

Na een ongeval keert een verzekering een vast bedrag uit aan de inzittenden in geval van overlijden of blijvende invaliditeit. Dit bedrag is dus niet gerelateerd aan de werkelijk geleden schade. Het bedrag van de uitkering van de Schadeverzekering Voor Inzittenden is dit wel.

Verzekering voor mobiele apparatuur

De bijverzekering voor mobiele apparatuur biedt dekking tegen verlies, diefstal en beschadiging van mobiele apparatuur die in de bestelauto aanwezig zijn.

Verzekering voor eigen vervoer

Deze verzekering biedt dekking voor de vervoerde zaken die in de bestelauto aanwezig zijn zoals gereedschappen en/of handelsgoederen, tegen verlies of beschadiging ontstaan door diefstal en vandalisme of poging daartoe.

Meer informatie over de MKB autoverzekering?
Heeft u vragen of wenst u meer informatie over de MKB autoverzekeringp? Bel 072 -564 26 69 of mail uw vraag naar info@honigenhonig.nl