Vergelijking

camperverzekering

Onbekommerd op reis met uw camper


Uw kampeerauto is uw mobiele huis dat u de vrijheid geeft om tijdens uw vakantie te wonen waar u maar wilt. Een kostbaar bezit, waarvan de waarde niet alleen in geld is uit te drukken.

Een goede kampeerautoverzekering is dan ook onmisbaar voor iedereen die houdt van de onafhankelijkheid die een camper biedt. Naast de verplichte WA-verzekering kunt u kiezen voor een gedeeltelijke of een volledige cascodekking. U bepaalt zelf wat u wel en niet wilt verzekeren. U kunt de polis verder uitbreiden met ongevallen- en schadeverzekeringen voor inzittenden en rechtsbijstand.

Schadevrije jaren


Net als bij een autoverzekering bouwt u ook met uw kampeerauto schadevrije jaren op. Deze kunt u later volledig meenemen na overlegging van een originele royementsverklaring. Ook de schadevrije jaren die u al heeft opgebouwd met een andere auto kunt u meestal meenemen. U moet dan een verklaring van uw autoverzekeraar overleggen.

Extra korting


U kunt de premie van uw kampeerautoverzekering natuurlijk verlagen door te kiezen voor een hoger eigen risico. Maar vaak is het ook mogelijk om extra korting te krijgen als u de polis onderbrengt in een pakketverzekering. Dit voordeel kan soms oplopen tot meer dan tien procent!

Zoekt u de beste camperverzekering met de scherpste premie en een uitstekende service? Vergelijk zelf uw verzekering op onze site of neem gerust contact met ons op voor advies.

Voordelen camperverzekeringDirect online dekking

Doordat u uw camper online kunt verzekeren met de camperverzekering, bent u direct verzekerd.

14 dagen bedenktijd

Niet goed, geld terug. U kunt tot 14 dagen na afgifte van de polis uw camperverzekering per ingangsdatum gratis annuleren.

Maximale no-claim korting

Door schadevrij te rijden bouwt u no-claim korting op. Deze korting kan in het algemeen oplopen tot 75% van de premie van uw camperverzekering.

Voor iedere soort camper

Bij ons kunt u kiezen uit de soort bouw van uw camper. Zo kunt u kiezen uit een fabrieksbouw, eigenbouw of ombouw. Wij kunnen elke soort camper verzekeren.

Dekkingen camperverzekeringWA camperverzekering

Schade aan derden veroorzaakt door de eigenaar / bestuurder van de camper is gedekt.

Let op!
Schade aan het eigen voertuig wordt niet door deze verzekering gedekt. Alleen als de schade door de tegenpartij wordt veroorzaakt, heeft u het recht om de schade aan uw camper te verhalen op de tegenpartij.

Wanneer een WA Camperverzekering?

Met een WA camperverzekering bent u verzekerd voor schade die u aan andere toebrengt. Dit geldt voor zowel letsel- als materiŽle schade. WA staat voor wettelijke aansprakelijkheid. Iedere camper bezitter die de weg op gaat is in Nederland verplicht om de WA Camperverzekering af te sluiten. De WA Camperverzekering is een basisverzekering en wordt daarom geadviseerd voor campers ouder dan acht jaar. Voor jongere campers wordt een WA beperkte casco of een WA casco verzekering adviseerd.

WA + beperkt Casco camperverzekering


Dits is een semengestelde camperverzekering:
Een WA dekking: Schade aan derden veroorzaakt door de eigenaar / bestuurder van de camper is gedekt
+ Diefstal en schade door Brand, Blikseminslag, Hagelschade, een botsing met loslopende dieren, Storm en Ruitbreuk

Een WA Beperkt Casco Camperverzekering wordt ook wel WA + verzekering genoemd. De WA + beperkt casco Camperverzekering dekt naast de wettelijke aansprakelijkheid ook schade aan de camper in bepaalde situaties, zoals in de polis omschreven.

Wanneer een WA+beperkt casco verzekering?

De Beperkt Casco Camperverzekering wordt geadviseerd voor campers van drie/vier jaar oud tot acht jaar oud. Voor campers ouder dan 8 jaar oud, wordt WA dekking geadviseerd. Voor campers jonger dan 3 / 4 jaar, WA casco dekking.

WA Casco camperverzekering


Een WA dekking: Schade aan derden veroorzaakt door de eigenaar / bestuurder van de camper is gedekt
+ WA Beperkt Casco dekking: Brand, Diefstal, Blikseminslag, Hagelschade, een botsing met loslopende dieren, Storm en Ruitbreuk
+ Botsingen, omslaan, slippen en van de weg raken eveneens gedekt

De WA Casco Camperverzekering (ook wel All Risk verzekering genoemd) heeft de meest uitgebreide dekking. Bereken gerust een premie of neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

Wanneer een WA+casco Camperverzekering?

Van de Camperverzekeringen biedt de WA Casco Camperverzekering de meest uitgebreide dekking voor uw camper. De WA Casco Camperverzekering wordt geadviseerd voor vrijwel nieuwe campers die jonger zijn dan vier jaar. Omdat een WA Casco verzekering uw camper tegen bijna alle risicofactoren dekt, wordt deze verzekering vaak een All-Risk verzekering genoemd. Naast de dekking van de WA verzekering en de Beperkt-Casco verzekering bent u tevens verzekerd voor schade aan de eigen camper veroorzaakt door botsing, omslaan, slippen en van de weg raken.
Alles voor de vergelijking van je oldtimer autoverzekering en meer.
Heeft u vragen of wenst u meer informatie over de vergelijking van je oldtimer autoverzekering bel dan 072-5642669 of mail naar info@honigenhonig.nl.
www.vergelijking-autoverzekering.nl. De site voor het vergelijken van uw autoverzekering.
www.vergelijking-autoverzekering.nl. De site voor het vergelijken van uw autoverzekering.
vergelijking-autoverzekering.nl, voor uw autoverzekering